RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jager mislykkede ranere

Sist oppdatert:
Politiet jakter med helikopter og biler etter at maskerte og væpnede menn mandag formiddag forsøkte å rane en verditransport på Brynsenteret i Oslo.

De maskeret og væpnede mennene var i ferd med å knuse en dør på Brynsenteret for å ta seg inn til minibankene der Securitas-vakter var i ferd med å tømme eller fylle minibanker da de ble oppdaget.

Overrasket

-Mennene var bevæpnet, maskerte og kledd i hvitt. De avbrøt ransforsøket av Securitas-vaktene da de ble oppdaget og stakk i en burgunder bil, sier operativ uteleder Stig Monsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen på stedet.

Ingen ble påført fysiske skader og mennene fikk ikke med seg penger.

Det var tilfeldig forbipasserende som varslet politiet om ransforsøket på Brynsenteret i Oslo klokken 9.29 mandag.

Burgunder bil
Politiet jakter nå på gjerningsmenn nå med store styrker både fra bil og helikopter i området rundt Brynsenteret i Oslo.

- Den burgunderfargede bilen har trolig skader i fronten etter at gjerningsmennene kolliderte med en steinblokk da de flyktet fra Brynsenteret, sier operasjonsleder Wenche Borten ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Brynsenteret var ikke åpent for publikum da det mislykkede ransforsøket skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere