*Nettavisen* Nyheter.

Jager pyroman etter 100 branner

Alle tilgjengelige ressurser er satt inn i jakten på pyromaner som herjer i Drammensområdet. Nær 100 branner er påtent det siste halvåret, de tre alvorligste nå i helgen.

Politiet står overfor en intens jakt. 20 etterforskere er satt på saken og Kripos bistår det lokale politiet, skriver Drammens Tidende. Lørdag brøt det ut en brann i en boligblokk. Søndag kveld brant det i et bolighus, og noen timer senere tok det fyr i en bil like ved.

- Vi er sikre på at disse tre brannene er påsatt. Det gjør at vi setter inn alle tilgjengelige ressurser på å komme til bunns i alle ildspåsettelsene, sier sjef for etterforskningsseksjonen politioverbetjent Håkon Grøttland ved Drammen politistasjon til avisen.

Det siste halve året har det vært nærmere 100 påsatte branner i Drammen. Politiet er alvorlig bekymret og mener de jager en eller flere pyromaner. Ifølge Drammens Tidende ble det for alvor satt fart i etterforskningen nå fordi helgens branner var større og mer alvorlige enn tidligere.

Politiet prioriterer foreløpig etterforskningen i den påtente boligblokken. Her skal ildspåsetteren ha tatt seg ned i kjelleren, til tross for at ytterdøren var låst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.