*Nettavisen* Nyheter.

Jager voldtektsmann i Stavanger

En voksen dame ble lørdag morgen voldtatt ved Rogaland teater på vei til jobb. Politiet etterlyser en mann av utenlandsk opprinnelse.

15.01.05 15:56

Politiet fikk melding om voldtekten klokken 06.57 fra en forbipasserende, også denne personen var på vei til jobb. Voldtekten skal ha funnet sted ved 06.30-tiden.

Avhører voldtektsofferet
- Vi foretar nå avhør av fornærmede, og av melder. Så sjekker vi videovervåkning i aktuelle områder. Vi har krimtekniske undersøkelser på åstedet, sa vaktleder Signe Strømseth ved Stavanger politistasjon til TV 2 Nettavisen lørdag morgen.

Ved 15.50-tiden var ingen pågrepet.

- Fornærmede sitter fremdeles i avhør, bortsett fra det er det ingen nye opplysninger i saken, opplyser vaktleder Ingvar Reiestad ved Stavanger politistasjon til TV 2 Nettavisen.

Politiet sjekker også rapporter fra tidligere i natt om en person som skal ha fulgt etter kvinner i Stavanger. De er også svært interessert i tips fra vitner som befant seg i Stavanger sentrum på det aktuelle tidspunkt.

- Foreløpig er det kommet inn svært få tips, dessverre, sier Reiestad.

Slik skal mannen ha sett ut
Gjerningsmannen beskrives som normalt bygget, og cirka 175 cm høy. Han har mørkt, kort, krøllete hår. Han snakker godt engelsk, og var iført skjorte med slips i grå-blått mønster og en blå ytterjakke. Jakken skal ha et gult øyeformet merke på ryggen.

- Mannen skal være av utenlandsk opprinnelse. Noen har opplyst afrikansk opprinnelse, men før vi har foretatt et formelt avhør, er det vanskelig å si annet enn at han er mørkere enn etniske nordmenn, opplyser politiet.

Tips til politiet kan ringes inn på telefon 51899118.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.