RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jager væpnede ranere

Sist oppdatert:
Politiet er på jakt etter tre væpnede personer etter at et eldre ektepar ble ranet på Opsal i Oslo.

Tre personer, to menn og en kvinne, tok seg inn i en leilighet på Opsal i Oslo natt til torsdag. Alle tre var av utenlandsk opprinnelse, og hadde skytevåpen.

Det var kvinnen i leiligheten som oppdaget inntrengerne. Det er uklart hvordan de kom seg inn, opplyser leder av ordensavsnittet ved Manglerud politistasjon, Geir Sandvold, til TV 2 Nettavisen.

Feil leilighet?

Ifølge Sandvold, er det mulig at ranerne har gått inn i feil leilighet.

- Det falt en kommentar fra en av ranerne som kan forstås dithen, men det er langt fra sikkert, sier Sandvold.

Politiet etterforsker uansett saken som et ran. De tre fikk med seg verdisaker fra det eldre ekteparets leilighet. Ranerne skal ikke ha opptrådt truende overfor ekteparet.

Uklart signalement

Ranerne snakket gebrokkent. De dekket ansiktet sitt, og politiet har derfor ikke noe detaljert signalement. Kvinnen skal være cirka 30 år gammel, og relativt lav. Den ene av mennene er omkring 180 centimeter høy, og hadde på seg genser, og muligens en dongeribukse. Den andre mannen var omrking 30-35 år gammel. Han hadde trolig også på seg en dongeribukse.

Krimteknikere jobber nå i leiligheten. Politiet avhører vitner, og foretar spørreundersøkelser i området. De er interessert i tips fra publikum. Tips kan ringes inn til Manglerud politistasjon på 22705100, eller sendes på epost til post.manglerud@politi.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere