RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jager væpnet raner

Sist oppdatert:
To personer ble skadd da en væpnet person ranet Lambertseter postkontor torsdag formiddag. Politiet har funnet fluktbilen og leter etter raneren.

- Vi har funnet fluktbilen ved Munkelia og leter i dette området etter gjerningsmannen, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ranet skjedde klokken halv elleve torsdag formiddag. Politiet er usikre på om raneren har fått med seg penger. Raneren truet med et haglegevær og slo ned to kunder.

Stakk i bil

- Plutselig kommer raneren løpende ut av postkontoret, med haglebelte og et haglegevær i hånda. Han løp til en bil som sto parkert på fortauet, og kjørte avgårde, forteller øyenvitne Helge Landro til TV 2 Nettavisen.

Raneren stakk av i en stjålet Audi. Bilen er funnet igjen i Munkelia, et par kilometer fra Lambertseter.

- Skremmende

- Folk løp til siden når han kom ut. Ingen turte å stoppe ham, siden han hadde et haglegevær i hånda, sier Landro som synes det hele var litt skremmende.

Det var rundt 15 personer utenfor postkontoret da den bevæpnede raneren kom ut. Han hadde på seg en strikket genser og hadde en rød finlandshette trukket over hodet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere