*Nettavisen* Nyheter.

Jages etter 17. mai-voldtekt

Ingen flere er pågrepet etter at to 15-årige jenter ble voldtatt i Oslo 17. mai. En mann i 30-årene er fortsatt etterlyst av politiet.

19.05.04 13:15

Den ene voldtekten skjedde i Frognerparken ved 22.30-tiden mandag. En 17 år gammel gutt av utenlandsk opprinnelse ble kort tid etter pågrepet og avhørt. Han ble løslatt etter avhør tirsdag, men har fortsatt status som siktet i saken.

Avhøres onsdag
Politiet jakter fortsatt på ytterligere tre til fire gutter i denne saken. Den snart 15 år gamle jenta skal avhøres av politiet onsdag.

- Vi har håp om at fornærmede kan ha mer informasjon å bidra med. Vi har også flere navngitte vitner vi håper kan bidra, opplyser politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet jakter også på en antatt gjerningsmann etter voldtekten av en 15 år gammel jente ved T-banestasjonen på Carl Berners plass ved 23-tiden 17. mai.

Fortsatt etterlyst
Tirsdag ettermiddag gikk politiet ut med signalement på en mistenkt i saken. Mannen er over 30 år og mørk i huden. Han hadde på seg en mørk, lang jakke og olabukse da voldtekten skjedde.

- Vi har fått inn et par tips i saken, men vi har ikke kommet nærmere en pågripelse. Vi håper fortsatt at vitner kan ha sett noe på stedet, sier Kristiansen.

Også den fornærmede i denne saken skal avhøres onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.