Gå til sidens hovedinnhold

- Jaget av bussen

Hun skulle ha med barnevogna på bussen for første gang, men ble kastet av fordi hun stod på feil plass.

(iOslo) - Jeg fikk helt sjokk og ble nesten på gråten. Det var første gang jeg tok bussen etter at jeg hadde fått barn, og jeg reagerte sterkt på måten han behandlet meg på, sier Kristina Fronth til VG.

Tidligere i år skulle Fronth og hennes åtte måneder gamle datter Miriam ta buss nummer 37 fra St.Hanshaugen i Oslo. Men det ble ingen hyggelig busstur, skriver VG.

Ikke skilt
Hun var sikker på at hun brukte døren som er beregnet for barnevogner, men oppdaget først etterpå at det ikke var noe skilt for dette her.

Selv om det var god plass, gikk hun av bussen for å slippe av noen andre passasjerer. Og det var da sjåføren begynte å rope etter henne. Ifølge Fronth sa han «Du med barnevogn kom deg ut, vi vil ikke ha sånne som deg her».

Da hun prøvde å gå inn neste dør, lukket døren seg og busssjåføren kjørte av gårde.

Ingen respons
Fronth prøvde å ringe kundeservice i Oslo Spoveier, men fikk beskjed om å sende en e-post. To måneder senere har hun ikke hørt noe.

- Etter 30 år i bransjen har jeg aldri hørt maken. Dette høres helt merkelig ut og er en uhørt måte å behandle kunder på, sier Anne Lise Støland, kvalitet- og opplæringssjef i Nexus trafikk som driver ruten.

Hun beklager måten Fronth ble behandlet på i saken.

Les flere saker på iOslo.no

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021