*Nettavisen* Nyheter.

Jakter på sex-syklist

Politiet i Askim jakter på en mannlig syklist som tilbyr sex til kvinnelige turgåere.

13.06.05 10:58

Kvinner på tur i Prestegårdsskogen i Askim trodde ikke sine egne ører etter å ha blitt stoppet av den mannlige syklisten. Etter en hyggelig prat, kom tilbudet om seksuelle tjenester. Flere har opplevd tilbudet så ubehagelig at de har kontaktet politiet om saken.

Etterforsker saken
- Vi etterforsker saken. Vi har fått tips om et par tilfeller, men ønsker mer informasjon fra publikum, sier politiførstebetjent Einar Lund ved Askim politistasjon til TV 2 Nettavisen.

- Hva slags ulovligheter er det mannen er mistenkt for?

- Det er noe uklart hva som har skjedd, men hvis man antaster folk og tar tak i dem er det ulovlig, sier Lund.

Kvinner i alle aldre
Mannen skal ha tilbudt sine tjenester til kvinner i alle aldre, fra tenåringer til godt voksne, men ingen mindreårige skal være kontaktet.

Politiet i Askim oppfordrer kvinnene til å kontakte politiet dersom de har opplysninger å komme med.

Smaalenenes Avis omtalte saken første gang i april. Da var det en godt voksen kvinne som kontaktet redaksjonen og fortalte om tilnærmelsene. På søndagstur med sin hund stoppet en mann på sykkel og slo av en hyggelig prat. Like etter kom han tilbake og tilbød sex. Nå vegrer kvinnen seg for å gå tur i området.

Kvinnen som oppsøkte lokalavisen oppga at mannen var ung og av utenlandsk opprinnelse. Ifølge politiet er han beskrevet som en mann på rundt 25 år. Han er 170 centimeter høy og snakker gebrokkent norsk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.