RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: TV 2)

Jakter på ukjent samtalepartner

Sist oppdatert:
KONGSVINGER (TV 2 Nettavisen): Politiet vet ikke hvem Cathrine Halvorsen (34) snakket med på telefon før hun ble drept, og ber vedkommende ta kontakt. De vil også snakke med faren til kvinnens datter (1).

Klokken 22:30 tirsdag kveld la avdøde Christine Halvorsen på sin mobiltelefon etter en telefonsamtale. Personen i andre enden er foreløpig ukjent for politiet.

- Telefonen hadde ukjent nummer. Vi jobber med Telenor i et forsøk på å få ut eieren, men vi vet ikke når vi får dette, sier politiadvokat Rolf Thoresen ved Hedmark politidistrikt.

Det er også mulig at Telenor ikke har disse opplysningene. Hvis det er ringt fra et kontantkort, vil disse kunne kjøpes uten at eier må oppgi identitet. Et annet moment er at Telenor lagrer slik informasjon i en begrenset periode, og det har nå gått nesten en uke siden telefonsamtalen fant sted.

- Ta kontakt
Politiet ber nå telefoneieren ta kontakt da denne kan ha viktig informasjon om hva som skjedde i tiden før Halvorsen ble drept.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med faren til kvinnens ett år gamle datter.

- Hvem som er faren til jenta er ikke kjent, men vi vil svært gjerne komme i kontakt med ham, sier politiadvokat Rolf Thoresen ved Hedmark politidistrikt til NTB.

- Ble drept
Obduksjonsrapporten slår fast at hun døde en gang mellom tirsdag 9. desember klokken 22:30 og onsdag morgen, og at hun døde som en følge av en straffbar handling. Hun ble funnet først fredagen etter.

Den 34 år gamle kvinnen ble funnet med et skjerf rundt halsen knelende foran sofaen i stua. Trolig har hun blitt kvalt. Politiet saumfarer nå leiligheten på jakt etter tekniske bevis. Hennes omgangskrets kartlegges også på jakt etter gjerningsmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere