*Nettavisen* Nyheter.

Jakter på væpnede bingoranere

Politiet i Oslo har satt i gang en klappjakt på ranerne som slo til mot et bingolokale i Trondheimsveien mandag.

23.05.05 14:21

- Mennene har skytevåpen, bekrefter operasjonsleder Kjetil Kroken ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til, var ranerne iført finnlandshetter og kom inn i lokalet i samme øyeblikk som bingoen åpnet dørene.

Kun ansatte til stede
Personalleder Johannesen i Connect Bingo, som eier bingoen på Ammerud, bekrefter at ranerne fikk med seg penger, men vet ikke hvor mye det skal være snakk om.

- Det var ingen gjester i bingosalen da ranerne slo til. De to som var på jobb blir nå tatt hånd om av legepersonell og personale fra Connect Bingo, sier Johannesen til TV 2 Nettavisen.

Ingen ble fysisk skadd i ranet, men de to som var på jobb skal er preget av hendelsen.

Væpnet politi jakter ranerne
Pollitiet fikk melding om ranet klokken 09.15. Klokken 11.30 var ranerne fremdeles på frifot.

- Vi har vitneobservasjoner og beskrivelse av ranerne. I tillegg leter vi etter opptak fra videoovervåking i området og vi driver tekniske undersøkelser. Så ranerne skal ikke føle seg trygge, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge jourhavende politiførstebetjent Pedersen ved etterforskningsseksjonen ved Stover politistasjon er det beslaglagt videoopptak fra området.

- Vi har foreløpig ikke klart å plukke ut personene på videoopptaket. Alle mann på stasjonen jobber nå med saken, sier Pedersen til TV 2 Nettavisen.

TV 2 Nettavisen følger saken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag