*Nettavisen* Nyheter.

Jakter på væpnede menn

Foto: (Scanpix)

Bevæpnet politi jakter på fire menn som trolig har våpen i Lohnelier utenfor Kristiansand. De fire stakk av fra politiet da bilen de satt i ble stoppet etter tips om skyting.

08.12.03 00:01

Politiet fikk tips fra beboere om skyting med automatvåpen i den lille bygda Repstad i Søgne vest for Kristiansand i 17-tiden søndag. Da en ubevæpnet politipatrulje kom til stedet, hørte også de skyting, opplyser forteller operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Patruljen kom over et kjøretøy med fire menn. To av personene i bilen er kjente av politiet. Patruljen holdt en lav profil siden de ikke hadde våpen. Mens de ventet på assistanse stakk bilen med de fire av, sier Austad.

Fant våpen
Politiet har fått tips om at bilen kan være i området rundt Lohnelier, et industriområde med mange skogsveier rundt. Klokka 20.15 hadde de ennå ikke funnet bilen, men litt senere på kvelden fant de våpen i området.

- Nå vil vi forsøke å lete på en del adresser, vi vet jo hvem to av personene er. De er foreløpig mistenkt for ulovlig besittelse av våpen, sier Austad.

Han mener at det ikke er noen grunn til å advare folk i området mot personene som de jakter på.

- Jeg vil presisere at vi ikke har noen indikasjoner på at noen er skutt eller at noen er blitt truet med våpen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.