RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter på væpnede ranere

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Væpnet politi jakter på to bevæpnede ranere som i formiddag truet til seg penger fra et postkontor i Oslo. En snau time tidligere ble en ansatt ved en bensinstasjon slått ned i et annet væpnet ran.

I begge ranene ble det truet med skytevåpen, og ranerne kom unna med ukjente pengebeløp. Politistyrker leter nå etter ranerne.

Seks patruljer på jakt

Ranet av postkontoret ved Etterstad i Oslo skjedde klokka 13.20.

- To maskerte menn med finlandshetter truet betjeningen med et ukjent våpen, enten pistol eller avsagd hagle. Ingen ble skadet i ranet, og vi vet foreløpig ikke om ranerne fikk med seg penger, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Seks bevæpnede politipatruljer leter etter ranerne, og ved 17-tiden var ranerne fremdeles på frifot.

En snau time før postranet, klokka 12.40, ble en bensinstasjon på Carl Berner i Oslo ranet av en bevæpnet gjerningsmann.

- Gjerningsmannen slo til den ansatte med pistolen, og stakk fra stedet med et ukjent pengebeløp. Den ansatte ble ikke voldsomt skadet, og slapp turen til legevakten, sier Hjulstad.

Raneren, en mann med rastafletter, løp fra stedet.

- Heller ikke han er så vidt jeg vet pågrepet, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad til TV 2 Nettavisen mandag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere