*Nettavisen* Nyheter.

Jaktet på skyte-desperadoer

Oslo-politiet jaktet fredag morgen på to personer etter en skyteepisode på Furuset. Den som ble skutt etter er heller ikke funnet.

10.02.06 07:47

Politiet fikk melding om at to personer skal ha skutt mot en tredje person like etter klokken 23.30 torsdag kveld. Store styrker jaktet nå på de to skytterne, og det som kan være offeret. Klokken 04.40 var ingen av partene funnet.

- Vi har ikke funnet personen som det skal være skutt mot, og derfor vet vi ikke om han kom til skade eller ikke. Vi har flere vitneobservasjoner som sier at to personer løsnet skudd mot en tredje person i Gransdalen på Furuset, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet satte inn helikopter i letingen etter den fornærmede, og de som skal ha skutt. Hundepatruljer ble også brukt i jakten.

Ifølge politiet er det funnet spor på åstedet som bekrefter at det har blitt skutt der. Da TV 2 Nettavisen snakket med operasjonsleder Kjell Hjulstad klokken 04.40 hadde krimvakta overtatt saken. De vil etterforske saken videre utover fredagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag