Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe er sammen igjen for femte gang, skriver Se og hør tirsdag. Begge bekrefter forholdet.

Paret ble først sammen i 2004, og har kanskje hatt Norges mest kjente «av og på»-forhold. Sammen har de datteren Felicia.

- Janne er min store kjærlighet

Ryktene om en gjenforening mellom Formoe og Karlsenskal ha begynt å gå allerede i august. Da var de sammen i bryllupet til Terje Formoe, Jannes pappa, og hans kjæreste, Therese Falk.

Både Formoe og Karlsen har uttalt seg om det turbulente forholdet opp gjennom årene. Da de ble sammen for fjerde gang i 2013, uttalte Karlsen at han hadde innsett at det var Formoe han skulle være med:

- Jeg har kommet til den konklusjonen at Janne er min store kjærlighet. Det beskriver vel egentlig alt. Etter ni år har jeg og mine følelser, min kropp, mitt intellekt – mitt alt – blitt enige om at det er min store kjærlighet, sa Karlsen i et intervju med VG.

Andre kjærester

I 2015, da paret hadde vært fra hverandre i to år, uttalte imidlertid Formoe at de ikke kom til å bli gjenforent.

- Vi er fortsatt gode venner og har et godt samarbeid om datteren vår. Vi har gått fra hverandre for siste gang nå, sa Formoe til VG i 2015.

Både Formoe og Karlsen har hatt andre kjærester de siste årene. Formoe var sammen med brannmannen brannmannen Thomas Grimsgaard fra Nesodden, men forholdet tok slutt i fjor vinter. Karlsen ble sammen med sykepleieren Camilla Thorvaldsen i 2016, men forhodet tok slutt i vår.

Sammen i 2004

Paret ble sammen for første gang i 2004, da de var gjester hos «Senkveld med Thomas og Harald».

Året etter fikk de datteren Felicia. To år senere slo de opp, men ble sammen noen måneder senere. Karlsen fridde til kjæresten i 2007, men noen måneder senere ble forlovelsen brutt. Sommeren 2008 ble de sammen, men så ble det atter en gang slutt mellom kjendisparet.

Da det igjen ble slutt i 2013, trodde mange at det var slutt for godt mellom kjendisparet, men nå har de altså gitt kjærligheten et femte forsøk.