*Nettavisen* Nyheter.

Jente (13) alvorlig skadd i sykkelulykke

FLØYET TIL SYKEHUS: Jenta ble fløyet til Haukeland universitetssjukehus sammen med sine foreldre. Foto: Lars-Erik Vollebæk (Norsk Luftambulanse)

Jenta ble fløyet til Haukeland universitetssjukehus.

13.05.15 21:59

UTNE (NTB): En 13 år gammel jente ble fløyet til sykehus med alvorlige hodeskader etter en sykkelulykke i Utne i Hardanger onsdag kveld.

– Så langt vi har funnet ut, så har hun syklet langs en vei og ikke klart svingen, men havnet 10-20 meter utenfor veien mot og ned mot en elv. Hun brukte ikke hjelm og har slått hodet, opplyser operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Jenta ble fløyet til Haukeland universitetssjukehus sammen med sine foreldre. Sykehuset omtaler skaden som alvorlig, men gir ikke noen mer detaljert beskrivelse.

– Hun var ved bevissthet, men hun var ikke klar, er beskjeden vi har fått om hvordan hun fremsto etter ulykken. Men når hun blir fløyet til sykehus med hodeskader, tilsier det at det er alvorlig, forklarer Kronen. Han understreker at det ikke er noe som tilsier at jenta ble påkjørt eller at det var andre involverte. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.