RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (17) slengt ut av vinduet

Sist oppdatert:
Alvorlig utforkjøring i Buskerud.

En kvinne er fløyet til Ullevål universitetssykehus og to andre er kjørt til Ringerike sykehus etter en utforkjøring på fylkesvei 192 ved Krøderen i Buskerud.

- Tre jenter i slutten av tenårene i en personbil kjørte av veien på vestsiden av Krøderfjorden. En av jentene ble kastet ut av bilen. Hun hadde trolig ikke på seg bilbelte, sier operasjonsleder Einar Bottolfs i Nordre-Buskerud politidistrikt til Nettavisen.

Jenta som ble kastet ut av bilen ble fløyet til Ullevål universitetssykehus etter ulykken. Tilstanden hennes er stabil opplyser sykehuset klokken 01. Jenta har pådratt seg hodeskader, men omfanget er fortsatt uavklart. Pasienten er til observasjon.

- Vi vet ikke noe om eksakt skadeomfang, men det er trolig noe alvorligere enn de to andre ettersom hun ble fraktet til Ullevål, sier Bottolfs.

Sjåføren (18) av bilen og den andre passasjeren (17) skal ikke være alvorlig skadet. Disse satt foran i bilen.

De tre jentene skal være fra Krødsherad. De kjørte sørover på fylkesvei 192 da utforkjøringen skjedde.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 21.25.

- Vi vet foreløpig ikke noe om bakgrunnen for ulykken, men er fortsatt og jobber på stedet, opplyste politiet ved 23-tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere