RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jobber på spreng med voldtekter

Foto: Petter Nord
Sist oppdatert:
Kapasiteten på vold- og sedelighetsavdelingen i Bergen er sprengt. Selv en væpnet ranssak må vike.

(iBergen.no): I løpet av forrige helg fikk politiet i Bergen tre voldtektsanmeldelser. Politiet etterforsker sakene og er på jakt etter fire menn.

Jobber på spreng
Vold og sedelighetsavdelingen ved Bergen sentrum politistasjon jobber på spreng med voldtektssakene. Alle tilgjengelige ressurser på avdelingen blir brukt i sakene, i tillegg deltar etterforskere fra andre avdelinger til å løse sakene.

- Det er et tungt og krevende arbeid. Så langt er det ikke noe som indikerer noen snarlig oppklaring. Hele seksjonen er opptatt med å jobbe med disse sakene, det har høy prioritet. I tillegg får vi bistand fra andre etterforskere. Forsterkninger har vi fått, sier politiførstebetjent Carl-Petter Leganger til iBergen.no.

Akkurat nå er kapasiteten sprengt på vold og sedelighet. Tirsdag kveld ble det meldt om et væpnet ran av en bensinstasjon i Fjøsangerveien i Bergen. Normalt er det denne seksjonen som tar seg av slike saker, men på grunn av ressursmangel, er ranssaken overlatt til tyveriavsnittet å oppklare.

Trenger hjelp
- Vi jobber på spreng med å se på ting vi kan undersøke nærmere. Vi har fått inn rundt 15 tips, men det er ikke mye nytt med sakene. Vi har også avhørt en del vitner, sier Leganger som understreker:

- Under voldtekten i Stølesmauet var det noen personer som gikk forbi. Vi er svært interessert i å komme i kontakt med disse. Vi oppfordrer dem til å ta kontakt med oss.

Politiet ber om at alle personer, som har informasjon som kan bidra til å løse sakene, tar kontakt. Leganger sier klart fra om at informasjon som folk ikke oppfatter som relevant eller viktig, kan være gull verdt for politiet.

Personer som har noe å bidra med bes ringe politiet på 02800 og kontakte vold og sedelighetsavdelingen.

LES OGSÅ:
Her skal voldtektene ha skjedd

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere