RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jobbsøkere forsinker kreftavdeling

Stor pågang fra jobbsøkere ved andre avdelinger ved sykehuset i Ålesund fører til at åpningen av den nye kreftavdelingen blir utsatt.

Årsaken er at flesteparten av søkerne til jobbene i den nye kreftavdelingen allerede jobber andre steder på sykehuset, melder Sunnmørsposten. Dersom en så stor del av rekrutteringen skulle skjedd internt, ville dermed kirurgisk og medisinsk sengepost få store bemanningsproblemer, spesielt i ferien. Åpningen av den nye kreftavdelingen er dermed utsatt fra april til september.

- Vi ser av søkerlisten at veldig mange kommer fra egne avdelinger ved sjukehuset. Etter å ha diskutert dette med de mest berørte avdelingene og kreftavdelingen, er vi kommet fram til denne beslutningen, bekrefter assisterende direktør Helge Ristesund til avisen.

Totalt blir det opprettet 23 nye stillinger i forbindelse med den nye kreftavdelingen, og administrasjonen sier at de er positive til å få tilbudet på plass i løpet av året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere