*Nettavisen* Nyheter.

John Arne Riise har lagt ut huset i Ålesund for salg

KJØPTE HUSET I 2016 John Arne Riise kjøpte et hus til rundt åtte millioner kroner i Ålesund i 2016. Nå har Nav tatt pant på 580.000 kroner i boligen. Foto: Scanpix/Nettavisen

Den tidligere Liverpool-spilleren har lagt ut huset med en prisantydning på 8,8 millioner kroner.

25.10.18 10:27

I eiendomsregisteret går det frem at John Arne Riise (38) og Louise Angelica (28) kjøpte huset i bydelen Heissa i Ålesund for 7.950.000 kroner i desember 2016.

Onsdag ble det lagt ut en annonse på Finn.no om at Riises bolig er lagt ut for salg med en prisantydning på hele 8,8 millioner kroner, noe som tilsvarer 850.000 kroner mer enn 38-åringen kjøpte eneboligen for.

Riises agent, Erland Bakke, bekrefter ovenfor Nettavisen at John Arne Riise og kona selger huset i Ålesund.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her er Finn.no-annonsen til huset som er lagt ut for salg. Foto: Faksimile Finn.no

- Ja, det er riktig. Grunnen for salg er at det er ingenting som holder de igjen i Ålesund og de har hatt et ønske om å flytt nærmere Østlandet og familien. De er veldig glad i Ålesund, men har et ønske om å flytte nærmere familien, forteller Bakke til Nettavisen. Begge har familie på Østlandet, men Bakke sier at paret ikke har bestemt seg for å flytte til Oslo ennå.

Bakke forklarer også årsaken til at huset er lagt ut for 850.000 kroner mer enn det ble kjøpt for.

- De har gjort noe, det har vært mer overflatebehandling. De har fiksa litt på kjøkkenet, de har gjort litt på veggene, de har malt litt og sånne ting, sier Bakke.

Louise Angelica har skrevet om salget av boligen på Instagram: - Et nytt kapittel starter nå. Huset vårt i Ålesund er lagt ut for salg. Vi setter kursen mot Oslo, lyder det fra Riises kone.

Bruksarealet på boligen er på 372 kvadratmeter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.