*Nettavisen* Nyheter.

Jubler over milliongevinst

Permitterte Helge Holmeide (52) fra Kristiansund lå på sofaen da Norsk Tipping ringte lørdag kveld. Siden har han knapt sovet. Se den heldige vinneren her.

17.01.05 08:30

Med fire like vinnerrekker vant Holmeide hele 3.839.450 kroner i Lotto, melder Norsk Tipping.

Det var en paff og overrasket Helge Holmeide som tok telefonen omtrent klokka 20.30 lørdag kveld. Lite ante han om hva som ventet.

- Er det virkelig sant? Fantastisk! Du kan ikke tro hvor godt dette kommer med. Jeg er for tiden permittert og driver og forbereder salg av huset for å komme ovenpå. Dette redder huset mitt, utbrøt 52-åringen overlykkelig.

Han har bestemt seg for å ikke forsøke å holde milliongevinsten hemmelig.

- Slikt kommer alltid ut uansett. Jeg får ri av stormen, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Har det blitt noen feiring?

- Nei, vi har ikke hatt noen skikkelig feiring. Vi åpnet en flaske sjampanje og har hatt det stille og rolig, sier Holmeide som har tre døtre og tre barnebarn.

-Har du tenkt noe mer på hva du skal gjøre med pengene?

-Nei, det kommer vel når det blir hverdag.

-Så det blir hverdag for deg igjen?

-Ja, selvfølgelig skal jeg på jobb igjen, sier Holmeide som for tiden er permittert fra Heinsa Mekaniske Verksted hvor han har jobbet i seks år.

Flere vinnere
Så vidt Norsk Tipping har greid å finne ut en sen lørdags kveld, har det aldri skjedd før at noen har vunnet fire førstepremier i Lotto i én og samme spilleomgang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Seks andre nordmenn fikk også store gevinster i Lotto lørdag. En mann fra Narvik i Nordland, en dame fra Asker i Akershus, en dame fra Rognan i Nordland, en mann fra Mosjøen i Nordland, mann fra Gjesåsen i Hedmark og dame fra Kinsarvik i Hordaland vant hver en førstepremie på 956.300 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag