*Nettavisen* Nyheter.

Juletre startet brann

Det ble dramatikk da et juletre tok fyr i en bolig i Sandefjord søndag morgen.

06.01.08 14:12

En 53 år gammel mann måtte redde seg ut fra et vindu i annen etasje i en bolig i Sandefjord søndag morgen. Politiet fikk melding om brannen klokken 06.45.

– Mannen brakk et bein i fallet, sier operasjonsleder Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt til Nettavisen. Ytterligere en person ble evakuert som følge av brannen.

Boligen i Blåsteinveien fikk varme- og røykskader.

- Det var kun juletreet i stuen som brant, men varmeutviklingen var såpass stor at det oppsto sot og smelteskader i boligen. Det var også en betydelig røykutvikling, opplyser utrykningsleder i Sandefjord Brannvesen Ingar Evensen til Nettavisen.

Politiet vet ennå ikke hva som er årsaken til brannen, men de antar at det har noe med det elektriske anlegget å gjøre.

Flere branntilløp i Sandefjord
Natt til lørdag fikk politiet i Sandefjord melding om ikke mindre enn tre branntilløp.

Hos Greaker Bil i Hinderveien ble det meldt om ildutvikling. Det brant blant annet i noen bildekk og bilbatterier. I tillegg var det branntilløp ved Varden ungdomsskole og Gokstad skole.

– Det er grunn til å tro at alle tre branntilløpene er påsatt og at de kan settes i sammenheng med hverandre. Det vil en videre etterforskning vise, sier Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt til Sandefjords Blad.

Politiet var ute med hundepatrulje ved åstedene for de to branntilløpene ved Varden ungdomsskole og Gokstad skole i går kveld, men har ikke pågrepet noen mistenkte.

– Det blir videre etterforskning over helgen, sier Heide.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.