RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kald front mellom Ap og Valla

Sist oppdatert:
Gerd-Liv Valla skal ha unnlatt å opplyse Arbeiderpartiet om hva hun selv mente om valgkomité-vervet.

Les også: Vraket Valla ikke skuffet

Dermed visste statsminister Jens Stoltenberg ikke noe om hva Valla mente om å bli vraket fra Aps valgkomité, skriver VG.

Ifølge avisen skal det ha vært svært liten kontakt mellom Valla og Ap-ledelsen den siste tiden. Søndag nektet blant annet Aps partisekretær Martin Kolberg å svare på spørsmål om han selv hadde snakket med LO-lederen.

Etter Aps sentralstyremøte mandag nektet Valla å tidfeste når hun bestemte seg for ikke å stille til gjenvalg i valgkomiteen.

- Det har vært en veldig interesse rundt dette, og det jeg og Jens har snakket om, men det har jeg ikke tenkt å si noe om, sa Valla til Nettavisen.

Kom aldri
Ut fra det VG erfarer skal Valla ha opplyst til nære venner i Ap at hun hadde bestemt seg for å takke nei, dersom Stoltenberg hadde tilbudt henne å lede valgkomiteen.Tilbudet kom aldri og derfor skal Valla ha unngått all kontakt med Ap-ledelsen frem til sentralstyremøtet mandag.

Gerd-Liv Valla ble vraket som leder for Aps valgkomité under sentralstyremøtet mandag, og Sigbjørn Johnsen ble valgt som ny leder.

Les også: Han skal granske Valla

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere