RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kalte dronningens fetter drittsekk

(Foto: Erlend Aas / SCANPIX)
Skjellsordene hagler i rettssaken mellom Dronning Sonjas fetter Kjell Chr. Ulrichsen og Sandefjord kommune.

- Mange i Sandefjord ser på Kjell Chr. Ulrichsen som en drittsekk, sa Høyre-ordfører Bjørn Ole Gleditsch i Sandefjord tingrett. Og han tilføyde: - Og jeg har flere ganger hatt lyst til å bruke den karakteristikken av ham selv, skriver VG.

- Jeg håper du blir stekt i ditt eget fett, sa Ulrichsen i telefonen til Høyre-ordføreren, dagen etter at Sandefjord kommune ved akklamasjon hadde vedtatt at allmennheten ikke skulle stenges ute fra hans prakteiendom på Torsholmen utenfor Sandefjord.

Rettssaken har utviklet seg til en real skittentøyvask om Sandefjord-beboernes rett til å benytte en holme i skjærgården som ligger på Ulrichsens eiendom.

Kommunen mener holmen – som ligger 50–75 meter utenfor Ulrichsens hytte – er utmark. Det er ikke Ulrichsen enig i. Han mener badegjestene forstyrrer hans privatliv. Striden har pågått i årevis.

Denne uken var det befaring på Ulrichsens eiendom. Der fortsatte munnhuggeriet mellom Ulrichsen og kommunens folk. Kommuneadvokaten har sammenlignet Ulrichsen med nyadel, som ikke tåler kontakt med normale mennesker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere