*Nettavisen* Nyheter.

Kamerat siktet for knivdrama

Foto: TV 2

Mens kameraten kjemper for livet, sitter den andre i politiets arrest siktet for knivstikkingen i Kristiansand søndag kveld.

Klokken 21 søndag fikk politiet i Kristiansand to meldinger med minutters mellomrom om at to personer var skadet som følge av knivstikk. De to ble funnet like i nærheten av hverandre, men nå viser det seg at de to gikk til angrep på hverandre med kniv.

Kritisk for den ene
- Vi trodde først at de to meldingene var uavhengige. Men etterforskningen har avdekket at hendelsen hadde utspring i en leilighet i Kronprinsensgate i Kristiansand sentrum, sier seksjonsleder ved etterforskningsseksjonen ved Kristiansand politistasjon, politioverbetjent Leif Vagle, til TV 2 Nettavisen.

Den ene, en 26 år gammel norsk statsborger med utenlands bakgrunn, fikk alvorlige skader og ble operert ved Sørlandet sykehus i Kristiansand i natt. Det er foreløpig uvisst om han vil overleve. Mandag formiddag betegnes tilstanden som ustabil og kritisk.

Slåss med kniv
Seksjonsleder Vagle forteller at de to skal ha hatt en uoverensstemmelse og gikk løs på hverandre med kniv. Den andre personen, en 25 år gammel mann, også han av utenlandsk opprinnelse, fikk mindre kuttskader i sammenstøtet. Han ble skrevet ut fra sykehuset søndag kveld og pågrepet av politiet.

- 25-åringen er siktet i saken og sitter i varetekt. Han har latt seg avhøre, men vi ønsker ikke å si hva han har forklart, sier Vagle.

Den siktede 25-åringen fremstilles for varetektsfengsling i dag.

TV 2 Nettavisen følger saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.