RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan bli utvist for bombetrussel

Sist oppdatert:
Elevene ved Strømmen videregående skole, som ringte inn en bombetrussel onsdag formiddag, kan risikere å bli utvist.

Det opplyser politioverbetjent Bjørn Teigen ved Lillestrøm politistasjon. I tillegg må guttene sannsynligvis møte i konfliktrådet, skriver Romerikes Blad.

- Guttene ble avhørt onsdag ettermiddag og erkjente de faktiske forhold. De unnskylder seg med at dette nærmest var guttestreker, og at de ikke skjønte alvoret i situasjonen. Vi mener dette er en sak for konfliktrådet og sender den nå over dit. Derfor anser vi saken som avsluttet fra vår side, sier Teigen.

Motparten i konfliktrådet blir Fylkeskommunen, trolig representert ved rektor Jan Svendsen ved Strømmen videregående skole.

Svendsen sier skolen avventer en henvendelse fra konfliktrådet, og mener det kan være en god løsning.

Skolen ønsker å prate med politiet og Pedagogisk psykologisk tjeneste i kommunen og rådføre seg med fylkeskommunens advokat, før de bestemmer seg for hva slags konsekvenser episoden får for elevene.

Rektor ved Strømmen videregående skole sier det er sannsynlig å anta at et brudd på skolens reglement fører til bortvisning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere