RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan endelig få erstatning

(TV 2)
Etter nesten ti års kamp mot en av Englands største bedragere, kan trolig ekteparet Andreassen nå endelig få pengene tilbake.

De trodde de hadde kjøpt en ferieleilighet på Tenerife, men da ekteparet Arne og Reidun Andreassen reiste ned var ferieparadiset intet annet et en stort jorde. De er ikke alene om å ha blitt lurt. Rundt 16.000 europeere har lidd samme skjebne.

Etter nesten ti års kamp mot en av Englands største bedragere, kan trolig ekteparet Andreassen og 16.000 europeere nå endelig få pengene tilbake.

Var sikre
Selskapet som solgte feriedrømmen lovte at den timeshare-andelen ekteparet allerede eide skulle bli solgt, dersom de kjøpte en ny andel på øya La Gomera. Det eneste ekteparet måtte gjøre var å sette inn 100 000 kroner på en konto i Spania.

- Kontrakten stod på dansk. Den var ikke mulig å misforstå, sier Reidun Andreassen til TV 2 Nyhetene.

Men det Her og Fru Andreassen ikke visste var at mannen bak de flotte feriehusene var John Palmer, en av Englands største bedragere.

Palmer har svindlet så mange som 16 000 turister. I 2001 ble han dømt til åtte års fengsel.

Konkurs gir håp
Tusen nordmenn kan ha blitt lurt denne måten. Nå er Palmer slått konkurs. Det kan bety slutten på ti års kamp for Arne og Reidun Andreassen.

- Det som skjer ved denne konkursen, er at man forholder seg til et konursbo som vil realisere verdier, fylle opp boet, og dele ut til kreditorene, sier advokat Thor Johan Larsen Advokatfirmaet Grenland til TV 2 Nyhetene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere