*Nettavisen* Nyheter.

Kan ha blitt kastet 40 meter

Den 26 år gamle Skedsmo-kvinnen som ble påkjørt og drept i Rælingen på Romerike søndag, ble trolig kastet nesten 40 meter etter påkjørselen. Sjåføren er fortsatt sporløst borte.

27.10.03 11:06

- Ingen personer er pågrepet i løpet av natten, sier politiførstebetjent Trond Øren ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Fortsetter jakten
Siden den tragiske påkjørselen søndag morgen har politiet drevet en intens jakt etter føreren som kjørte ned og drepte den unge Skedsmo-kvinnen. Blant annet etterlyste de i går en liten, grå personbil. Føreren av bilen har ikke meldt seg til politiet.

- Vi er fortsatt interessert å komme i kontakt med denne sjåføren, sier Øren. Han opplyser at de fortsetter letingen med full styrke utover mandagen.

Politiet tror kvinnen har blitt påkjørt mellom klokken 05.50 og 06.00 søndag morgen. Det var i dette tidsrommet hun gikk fra festen hun hadde vært på, den årlige Halloween-festen til motorsykkelklubben Hog Riders MC Norway i Rælingen på Romerike.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kjørte trolig fort
Ifølge VG skal 26-åringen ha blitt kastet nesten 40 meter fremover etter påkjørselen. Det er bremsespor på stedet.

- Skadene på kvinnen er omfattende, opplyste politiet til TV 2 Nettavisen søndag. Synet som møtte politiet skal ikke ha vært særlig pent.

Det er derfor grunn til å tro at bilen hadde høy fart i 60-sonen på riksvei 120. Politiet setter nå sin lit til to fotobokser på veien, som kan ha fanget opp gjerningsbilen.

Politiet ønsker ikke å kommentere saken ut over det at de ikke har pågrepet noen, og ber nå om arbeidsro. De opplyser at de vil komme med en pressemelding klokken 14 mandag.

Sterke reaksjoner
Hittil er 30 personer avhørt i saken. Dette er i hovedsak personer som var på den samme festen som den avdøde kvinnen.

De som deltok på festen, reagerer sterkt på det som har skjedd. Romerikes Blad forteller om folk som gråt åpenlyst på åstedet søndag.

Kvinnens kjæreste, som også var på festen, er tatt hånd om av krisepersonell.

Har du tips til politiet - ring 64 84 20 00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.