RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan ha funnet drapsvåpenet

Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Politiet i Trondheim håper at drapsvåpenet ligger i det store våpenbeslaget som er gjort hos den drapssiktede.

Det sa etterforskningsleder Terje Lunde ved Sør-Trøndelag politidistrikt under en pressekonferanse fredag. Våpnene skal nå sendes til Kripos for å sjekke om noen av dem passer med kulene som ble funnet på åstedet.

Undersøkelser
- Vi vet ikke om vi er i besittelse av drapsvåpenet, men kan ikke utelukke dette all den tid vi ikke har fått undersøkt alle våpnene. En rekke kriminaltekniske undersøkelser gjenstår før vi kan gi svar på dette, sier etterforskningsleder Terje Lunde i Sør-Trøndelag politidistrikt, melder adressa.no.

25-åringens advokat, John Christian Elden, ble forsinket på Gardermoen fredag. Derfor har avhørene av mannen ennå ikke startet. Politiet vet så langt lite om et eventuelt motiv. Adressa skriver fredag at mannen var aktiv på nettet for bevaring av kristne- og norske verdier. Det kan være en forklaring på hvorfor den norsk-somaliske fembarnsfaren Mahmed Jamal Shirwac (46) ble drept.

Skutt på kloss hold
Shirwac ble drept med flere skudd på kloss hold om natten den 23. august. Han ble funnet like etterpå i døråpningen på sin hvite Peugeot i Ringvålveien sør i Trondheim. Den drapssiktede 25-åringen er medlem av en skytterklubb og hadde flere våpen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere