RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan ha funnet Toskas tilholdssted

Den etterlyste David Aleksander Toska.
Den etterlyste David Aleksander Toska.
Sist oppdatert:
En leilighet i Skjeneholen i Smeaheia kan ha vært tilholdssted for Nokas-ranere. Flere vitner hevder å ha sett den etterlyste David Toska i området.

Onsdag ettermiddag gikk politiet ut med opplysninger om at en leilighet i Skjeneholen i Smeaheia i Sandnes kan ha blitt brukt som oppholdssted av ranerne i tiden før Nokas-ranet 5. april.

Samme kveld gjennomførte ti tjenestemenn en rundspørring i Smeaheia. Poitiet var spesielt interessert i observasjoner fra tiden rett før ranet.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal den etterlyste «mesterhjernen» David Toska ha bodd i en leilighet politiet nå fatter spesiell interesse for.

Leiligheten eies av en mann som ikke bodde i leiligheten på ranstidspunktet. Han skal ha leid den ut via en annen. Ifølge naboer ble leieforholdet avsluttet etter omkring et halvt år fordi den som leide leiligheten, ikke gjorde opp for seg. Dette skjedde etter Nokas-ranet, ifølge naboene.

Politiinspektør Ernst Rossebø bekrefter at det er en bestemt adresse i Skjeneholen politiet interesserer seg for. Han vil ikke si om det har kommet fram konkrete navn, skriver Stavanger Aftenblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere