RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Karlsvik slet med følelsene

Sist oppdatert:
Kontreadmiralen måtte legge hodet i hendene da datteren forklarte seg for retten i dag.

(iBergen.no) : Der ble den 20 år gamle kvinnen spurt ut om turen til Danmark, hvor hun og en yngre søster var med Atle Karlsvik. Ifølge tiltalen skal Karlsvik ha fått Forsvaret til å dekke en regning på over 2000 kroner fra en golfbutikk, samt latt Forsvaret betale for datterens gokart-kjøring på samme tur.

Ifølge Bergens Tidendes nettutgave var Karlsvik sterkt preget av følelser da datteren i dag forklarte seg om turen. Der nektet hun for at hun hadde kjørt gokart på Forsvarets regning.

– Vi var på gokartbanen og jeg hadde lyst til å kjøre. Men vi droppet det og spilte litt minigolf i stedet for, sa 20-åringen i retten, ifølge bt.no.

Datteren og Karlsviks kone kunne heller ikke huske noe fra en konfirmasjonstur på Østlandet, som kontreadmiralen skal ha ført reiseregning for. På reiseregningen skal Karlsvik har ført opp at utgiftene var i forbindelse med Generalinspektøren for Sjøforsvaret (GIS).

Karlsvik er tiltalt for grovt bedrageri, etter at han skal ha ført kreative reiseregninger som Forsvaret dekket. Tiltalen ble beordret ved såkalt kongelig resolusjon, det vil si Kongen i statsråd.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere