RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastes ut av Kongsseteren

Sist oppdatert:
Barnebarnet til kong Olavs sjåfør har fått leie vakthuset på Kongsseteren. Nå kastes han ut grunnet sexrykter.

Samboerparet Sindre Mehl (26) og Camilla Johansen (27) har bodd på Kongsseteren fordi Mehls bestefar var kong Olavs privatsjåfør fra 1964 til 1991. Bestefaren, Knut Johan Bråthen, fikk bo i huset frem til sin død i oktober i fjor. Paret bodde sammen med ham den siste tiden, og fikk bo videre der. Frem til i går, skriver Dagbladet.

Tolv timers frist
Da kom sjokkbeskjeden fra Slottet: Dere har tolv timer på å komme dere ut. Hvis ikke blir låsene skiftet ut, og dere får tingene deres pakket sammen av andre.

Bakgrunnen for den plutselige utkastelsen skal være rykter som har gått på slottet om at paret selger sex fra Kongsseteren. Ifølge paret har ryktet oppstått fordi paret jobber for et selskapet som driver formidling av kontakttjenester og spåtjenester. Påstandene blir sterkt tilbakevist av samboerparet.

- Vi jobber bare på sentralbordet. Når kundene ringer inn, setter vi dem videre til kontaktformidling og spåkoner. Dette har ingenting med prostitusjon å gjøre. Vi gjør en helt vanlig sentralbordjobb, sier de to til Dagbladet.

Vil ikke kommentere
Slottet ved hoffmarskalk Arne Omholt sier til avisen at de ikke ønsker å kommentere saken nå. Onsdag fikk paret beskjed om at de likevel ikke trengte å forlate huset samme dag. De skulle få beskjed torsdag.

Paret gjør det klart at de ikke klandrer kongefamilien for det som nå har skjedd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere