RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRAMATISK: Her ligger Gunnar Näslund etter ulykken. Han ble kastet ti meter i luften da drosjen traff ham, ifølge politiet.
DRAMATISK: Her ligger Gunnar Näslund etter ulykken. Han ble kastet ti meter i luften da drosjen traff ham, ifølge politiet. Foto: Atle Jørstad (iOslo.no)

Kastet 10 meter i luften

Sist oppdatert:
Sjokkerte vitner så mannen bli slengt 10 meter da han ble påkjørt av en taxi.

(iOslo.no ) En mann i 45-årsalderen er sendt til Ullevål universitetssykehus med hode- og bruddskader etter en alvorlig trafikkulykke ved 11-tiden i Tollbugata i Oslo.

Han var ved bevissthet etter påkjørselen.

VOLDSOM KRASJ: Her måler politiet opp avstanden mannen ble kastet. De bekrefter at avstanden er rundt ti meter fra krysset og til stedet hvor mannen landet på fortauet.

- Gikk på rødt
Mannen skal ifølge vitner ha løpt ut i veien på rødt lys, og så aldri taxien som nærmet seg krysset. Politiet målte opp avstanden etter ulykken. Han ble påkjørt i en fotgjengerovergang og kastet opp på fortauet.

- Det er rundt ti meter, bekrefter en av politimennene på stedet overfor iOslo.no.

Ifølge operasjonsleder Sissel Hansen har flere vitner bekreftet at mannen løp på rødt lys. Det er foreløpig ikke klart om drosjen kjørte i uforholdsmessig stor fart.

- Det vil etterforskningen vise, sier operasjonsleder Sissel Hansen til iOslo.no.

Flere personer var vitne til den voldsomme påkjørselen. Det satt en passasjer bak i drosjen. Han syntes opplevelsen var så rystende at han ikke ønsket å snakke med iOslo.no.

Flere patruljer på stedet
- Han har hode- og bruddskader, men de er foreløpig uavklarte. Tilstanden hans er stabil, sier informasjonsrådgiver ved Ullevål universitetssykehus Alf Bøhler.

Politiet har hatt flere patruljer på stedet for å snakke med vitner og gjøre undersøkelser. Politiet fikk melding om ulykken 11.10 torsdag formiddag.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere