RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ketchup-desperado fikk 60 dager

Sist oppdatert:
Den berusede 27-åringen ble lei av å stå i pølsekø, grep en flaske ketchup og sprutet ned kunder og betjening. Nå må han sone 60 dager for griseriet.

Mannen ble torsdag dømt til en fengselsstraff på 60 dager og må i tillegg betale en andel av saksomkostningene, melder Adresseavisen om det noe uvanlige stuntet som skjedde i Kristiansund i desember i fjor.

Lang kø
27-åringen var godt nedsauset med promille da han forlot et skjenkested og satte kursen mot en bensinstasjon på Kongens Plass for å stille sulten. Der var det kø og lang ventetid, noe som åpenbart ble for mye for mannen.

Først kjeftet han på betjening og andre kunder, deretter banet han seg vei til pølsedisken, grep en flaske ketchup og lot det sprute over over kunder og betjening.

Brukte vold
Mannen fikk streng beskjed om å pelle seg ut og av gårde, men kom tilbake, grep på ny en flaske ketchup og lot tomatsausen sprute på ny. I tillegg rev han ned varer fra hylllene og tildelte en av betjeningen et slag i ansiktet på vei ut.

Selv hevdet mannen at han ikke husket noe fra tildragelsen før han våknet i fyllearresten, skriver Adresseavisen.

Mannen hadde flere voldsommer på rullebladet fra før, noe som ble tillagt vekt i skjerpende retning i retten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere