RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Killengreen har fått ny jobb

Sist oppdatert:
Ingelin Killengreen forlater Politidirektoratet for å hjelpe Rigmor Aasrud.

Politidirektør Ingelin Killengreen (63) ble i statsråd fredag utnevnt til ny departementsråd i Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet (FAD). Killengreen overtar etter Karin Moe Røisland som går av med pensjon.

- Kjenner forvaltningen godt
- Jeg er veldig glad for at vi får en ny departementsråd som har bred og solid ledererfaring. Som direktør for Politidirektoratet gjennom ti år og politimester i Oslo fem år før det har hun vært en markant, synlig og tydelig leder. Før den tid har Killengreen i over ti år hatt ulike lederjobber i Justisdepartementet, blant annet som departementsråd. Killengreen kjenner den statlige forvaltningen godt, noe som er viktig i den jobben som hun nå skal inn i, sier fornyingsminister Rigmor Aasrud ifølge en pressemelding.

Ingelin Killengreen har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo fra 1972 og har vært saksbehandler, byråsjef, avdelingsdirektør, ekspedisjonssjef og departementsråd i Justisdepartementet. Hun har også en periode arbeidet som dommerfullmektig i Oslo skifterett. De siste 15 årene har hun først vært politimester i Oslo og deretter direktør for Politidirektoratet.

Dato ikke fastsatt
Det er ikke bestemt når Killengreen vil tiltre som departementsråd i FAD.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere