*Nettavisen* Nyheter.

Kjærlighet ved første pip

Astrid Fredriksen (22) og Anders Fiskå (22) hadde aldri snakket med - eller sett hverandre - da han reiste 25 mil for å møte henne. Nå gifter de seg.

16.09.04 12:58

Det startet med et feil tastetrykk den 24. august 2000. Denne torsdagskvelden satt 18 år gamle Astrid Fredriksen hjemme hos foreldrene i Kristiansand. Plutselig sa det «pip» og opp på mobilen kom en sms fra en ukjent: «Eg møde deg på Shellstasjonen. Haster.»

- Jeg skjønte med en gang at den hadde kommet feil. Jeg tenkte på stakkaren som sto på Shellstasjonen og ventet og sendte melding tilbake om at han hadde sendt feil. Så fikk jeg et «hvem er du» tilbake, sier Astrid Fredriksen til TV 2 Nettavisen.

Så sendte hun svar og mens hun var hjemme hos foreldrene hadde hun møtt en singel 18 år gammel gutt fra Stavanger.

Ville spare seg
De neste månedene ble de to pip-pipene en liten gullgruve for Telenor. De to bestemte seg for å møtes i Kristiansand 13. oktober. Da hadde de aldri snakket med hverandre eller sett hverandre, skriver Fedrelandsvennen.

- Vi diskuterte om vi skulle ringe og snakke med hverandre, men bestemte oss for å spare oss til vi møtte hverandre, sier Astrid Fredriksen til TV 2 Nettavisen.

Møte på stasjonen
Så kom fredagen og Astrid ventet på stasjonen med en mobiltelefon i hånden for at han skulle kjenne henne igjen. Han skulle komme med en plastpose i hånden. De var begge nervøse for ingen visste helt hva slags person de hadde sms’et med de siste månedene.

Nervøs var også foreldrene til Astrid Fredriksen som mente det var noe rart å møte en person hun aldri hadde snakket med.

- Jeg var veldig skeptisk. Det kunne jo vært hva som helst. Han kunne vært 18 – 20 eller 70, og vi ante jo ikke hva slags motiver han hadde, sier pappa Frank Fredriksen til TV 2 Nettavisen.

Gifter seg til helgen
Men det gikk fint. De to fant tenningen også utenfor sms-verdenen. Den første kvelden nøt de hverandres stemmer hele natten, og til helgen blir det bryllup.

- Sms-er dere mye med hverandre i dag også?

- Ja, vi sier alltid god morgen og god natt på sms. Så blir det noen i løpet av dagen. Men ikke 30 meldinger som i begynnelsen, sier Astrid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.