RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjartans ekspartner Nokas-siktet

Den 29 år gamle mannen som lørdag ble siktet i forbindelse med Nokas-ranet i Stavanger, er en tidligere bekjent av Idol-Kjartan Salvesen.

29-åringen var sentral i driften av et utested i Sandes, samtidig som Kjartan Salvesen var medeier i et selskap som stod bak utestedet.

- Dette kom som lyn fra klar himmel – det er klart jeg er sjokkert over at han dras inn i en så alvorlig sak. Men han er bare en bekjent av meg, og vi har ikke hatt kontakt siden jeg gikk ut av dette selskapet, sier Salvesen til Dagbladet.

Salvesen var ikke aktiv i driften av utestedet der 29-åringen stod som styrer. Salvesen hadde en eierandel på 15 prosent i selskapet som drev utestedet, men gikk ut av selskapet etter kort tid.

29-åringen som er pågrepet har ikke ønsket å forklare seg i avhør. Han har bedt om å få Erling Kjærmann som forsvarer.

16 menn og én kvinne er så langt siktet i Nokas-saken. Ti av dem er siktet for grovt ran med døden til følge, en forbrytelse som har en strafferamme på 21 års fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere