RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendis-advokat fakket tyv

Sist oppdatert:
Kjendisadvokaten ble utsatt for vandalisme - og sporet selv opp tyvene.

Kjendisadvokat Olav Sylte var på stedet hvor politiet kom over tyvgods for hundre tusener av kroner i et hus på Tveit søndag kveld, skriver Fædrelandsvennen.

- Jeg hadde fått båten min til 2, 5 millioner kroner utsatt for hærverk for en halv million kroner. Bilen min ble skadet og jeg var blitt frastjålet stereoanlegg og gjenstander fra bilen min natt til søndag. Derfor gjorde jeg en del undersøkelser og spanet litt på søndag, og fant ut at gjerningsmannen måtte være i dette huset, sier Sylte til avisen.

La i bakken
Han la en 26 år gammel mann i bakken og kontaktet politiet for å få hjelp til å arrestere ham. Både mannen og kvinnen, som bodde i huset, ble pågrepet.

- Jeg kan bekrefte at vi fikk en telefon klokken 19.43 om at en person var pågrepet på Grendesletta. Vi fikk assistanse av Grimstad-politiet og rykket ut, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

Avhøres mandag
Da politiet kom frem til stedet, hadde en rekke mennesker samlet seg rundt den pågrepne - og i en bil i nærheten ble det funnet gjenstander som minnet om tyvgods.

- To personer ble pågrepet uten dramatikk og blir trolig siktet for grovt tyveri. De blir avhørt mandag, sier Neset.

Drapstruet
Sylte ble landskjent som advokat for småinvestorer som tapte penger i pyramidespill-skandalen T5PC. I april i fjor ble han drapstruet og måtte bære våpen for å beskytte seg.

- Dette er alvorlige straffbare trusler. Det dreier seg om trusler som ikke kan forstås på annen måte enn at man ønskes bort fra jordkloden, sa Sylte til TV 2 Nyhetene da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere