*Nettavisen* Nyheter.

Kjendisenes romantiske øyeblikk

Kjendisene avslører hva de mener er de mest romantiske øyeblikkene i livet.

11.02.07 11:47

(SIDE2:) Hayek vil sove med hundene, mens Joohn Travolta og Kelly Preston feirer med barna. Her er hva kjendisene mener er romantisk.

Samla Hayek
Hayek har sagt at hun ville verdsette en mann som lar hundene hennes sove i samme seng som de gjør. Hun elsker hundene sine og hun mener det er romantisk om en mann er glad i dyrene hennes og ikke jager de vekk.

Finn kjærligheten på TV 2 Match

Jennifer Garner
Det mest romantiske for Garner er å se barna i armene på mannen hun elsker. Ikke noe er mer romantisk enn det påstår hun.

Tim McGraw
Romantiske stunder for Tim McGraw og Faith Hill er å tilbringe tid sammen på gården. Å kjøre rundt i bilene sine, ri og leke med hundene og barna er romantikk for dette paret.

Drew Barrymore
Å kysse i en mørk kinosal er noe av det mest romantiske filmstjernen Drew Barrymore har gjort.

Diane Lane
Lane kan ikke glemme hvordan hun og ektemannen Josh Brolin startet forholdet. De e-postflørtet i begynnelsen av forholdet. Det er noe Diane Lane synes var veldig romantisk.

Andy Garcia
Jeg fridde samme kvedl som jeg møtte min kommende kone. Det var som et lynnedslag da jeg så henne for første gang – jeg la mine øyne på henne og det var gjort.

Kelly Preston
Kelly Preston, gift med John Travolta i 15 år, sier at det mest romantiske ved forholdet deres er å ha en åpen og ærlig kommunikasjon. De holder det også romantisk ved å feire forholdet sammen med barna – før de ber de legges seg.

Finn en kjæreste på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

Kilde: HappenMagazine

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.