RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjent torpedo skjøt Tromsdal

Sist oppdatert:
Den beryktede finansmannen Christer Tromsdal ble tirsdag skutt i kneet av en mann som betegnes som en kjent torpedo. Se web-TV.

Tromsdal ble tirsdag skutt utenfor Frogner kirke i Oslo, men skal ikke være livstruende skadd. Like etterpå ble gjerningsmannen pågrepet.

Finansmannen hadde valgt et høyst offentlig sted for å møte og diskutere sin gjeld med en mann som blir betegnet som en kjent torpedo, ifølge TV 2 nyhetene.

Kjørte til sykehus
Tromsdal satt i sin egen bil da han ble skutt i kneet. Han kjørte selv til sykehus for behandling, samtidig som gjerningsmannen kjørte til Bygdøy. Der ringte han og meldte seg for politiet, som like etterpå pågrep mannen ved Kongsgården.

Poilitiet har også sikret seg bilen til gjerningsmannen, hvor en pistol også skal ha blitt funnet.

- Et uhell
Ifølge advokat John Christian Elden som representerer gjerningsmannen, gikk skuddet av ved et uhell.

- Min klient bekrefter at han hadde med seg et våpen som gikk av i bilen. Men han sier at det ikke var et skudd som ble avfyrt med vilje, forteller Elden til TV 2 Nettavisen.

Elden vil ikke kommentere hvem som holdt våpenet da skuddet gikk av, eller si noe om bakgrunnen for episoden.

- Jeg kommer ikke til å si noe mer om bakgrunnen for det som skjedde. Min klient vil forklare seg for politiet i morgen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere