Kjersti (27) savnet i London

Forsvant sporløst etter minibankuttak på flyplass i England.

19.06.08 16:30

Det har ikke vært livstegn etter 27 år gamle Kjersti Mo fra Trondheim siden hun landet på Gatwick flyplass i London for en uke siden.

Etterlyst via Interpol
Familien har slått alarm og politi etterforsker nå saken. 27-åringen er også etterlyst vi Interpol. Nå går familien ut med bilde av den savnede kvinnen i håp om at noen har opplysninger.

- Vi aner ikke hva som kan ha skjedd med henne. Hun skulle ta kontakt med oss med en gang hun kom frem til London, men vi har ikke hørt noe, sier broren Eirik Mo til Nettavisen.

Mobilen avslått
Han sier familien går ut i media i frykt for at britisk politi ikke skal legge nok vekt på saken. Britiske medier kontaktes også for om mulig å få opplysninger fra noen som har sett søsteren.

Eirik Mo sier han flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med søsteren via mobilen etter at hun dro, uten å ha fått kontakt. Den har trolig vært avslått siden hun forsvant.

Besøke venner
Kjersti Mo reiste til London 11. juni for å besøke venner. Hun tok et Norwegian-fly med avgang fra Gardermoen klokken 18.05, og hentet bagasjen som normalt i England etter at flyet landet.

Siste spor etter kvinnen er fra en minibank på flyplassen, der hun tok ut 10 pund. Det har ikke vært bevegelser på kontoen siden.

Reist mye
- Hun hadde besøkt vennene i London før. Hun skulle reise videre fra flyplassen på egen hånd, ettersom hun visste hvor hun skulle, sier broren, og legger til at Kjersti ikke hadde mye kontanter på seg.

27-åringen skal være vant med å reise og har vært flere steder og kontinenter, både alene og sammen med andre.

Ber om hjelp
- Jeg snakker med kriminalvakta i Trondheim daglig. De følger med på bankkontoen hennes daglig og har mailadressen hennes, men det er ikke så mye mer de kan gjøre, sier han til Nettavisen.

Da søsteren Kjersti dro på ferie, hadde hun planlagt å være vekke lenge. Retur til Norge var satt til august.

Hun hadde med seg mye bagasje, og broren ber nå andre reisende som kan ha sett søsteren på flyet eller i London om å kontakte politiet i Norge.

Hun har langt, blondt hår som antakelig var samlet i en hestehale. I tillegg bar hun et smykke rundt halsen, som kjennetegner henne. Hun hadde på seg svart bukse og svart jakke da hun forsvant, og en grønn skulderveske.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.