RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjetils ransmann voldsdømt igjen

Sist oppdatert:
18-åringen som for kort tid siden ble dømt som hovedmann for overfallet mot funksjonshemmede Kjetil Rusvik, er voldsdømt på nytt.

De tre ransofrene i den nye saken ble ifølge dommen angrepet uten forvarsel da de kom til Oslo sentrum i drosje natt til 19. desember i fjor, skriver Aftenposten.

I alle tilfellene gikk den 18 år gamle mannen og hans kamerater løs på sine ofre med slag og spark. Ett av ofrene fikk knust en ølfalske mot hodet, og flere ble ranet for verdisaker.

«Særdeles brutale og feige», skriver Oslo tingrett om de tre ranene, som ble utført på tilsvarende måte som overfallet på Kjetil Rusvik på Holmlia.

18-åringen ble dømt som hovedmannen i bussvoldsaken hvor 32 år gamle Kjetil Rusvik ble overfalt, ranet og mishandlet av en gjeng ved bussholdeplassen på Holmlia tidligere i år.

Funksjonshemmede Rusvik ble livsvarig hjerneskadet og trolig pleietrengende for livet etter det brutale overfallet. 18-åringen ble dømt til 4 år og 9 måneders fengsel for å ha slått og sparket 32-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere