RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøligere vær i morgen

Sist oppdatert:
Det blir kjøligere i hele landet på tirsdag. Men sol blir det også. Sjekk været der du bor.

- I Oslo og på Østlandet blir det litt skyet oppholdsvær på tirsdag. Litt kjøligere og varierende vær, sier meteorolog Olav Krogsæter i Storm Weather Center til TV 2 Nettavisen.

Sjekk ditt lokale vær her!

- Glimt av sol
Meteorologen opplyser at det på mandag blir målt opp mot 20 grader på Østlandet, men at det i morgen bare vil bli rundt 16-17 grader i Oslo midt på dagen.

- Vi får lavere temperatur på hele Østlandet i morgen. Det kan komme glimt av sol, men det vil stor sett bli skyet, sier meteorologen.

Helt i nordvest på Østlandet, mot Dombås, vil det komme noen regnbyger.

- Sørlandet vi oppleve litt regn på formiddagen, i alle fall i Vest-Agder. På ettermiddagen, om det klarner opp, kan det blir muligheter for sol. Også der vil det bli litt kjøligere, rundt 15-16 grader, sier Krogsæter.

Regn og regnbyger
Vestlandet vil tirsdag oppleve en del regn og regnbyger.

- Men ser vi litt positivt på det, blir det muligheter for sol utover dagen. Ikke mye, men trenden er at det blir mindre byger utover dagen. Også der blir det kjøligere, opplyser meteorologen.

I fjellet vil det i morgen bli snø helt ned til 1000 meter.

- På ettermiddagen helt ned til 800 meter, i alle fall i nordlige strøk. I fjellstrøkene fra Finse og nordover vil det være en snøgrense helt ned i 800 meter på ettermiddagen.

I Trøndelag blir det meldt om regnbyger hele dagen og nordvest kuling på tirsdag. Det gjelder også Helgeland. I Trondheim vil temperaturen ligger på rundt 9-10 grader.

- Fra Lofoten og nordover og inn i Troms blir det mest oppholdsvær – litt bedre enn det er i sør. Stort sett opphold. Når det gjelder Finnmark vil været bli litt mer variabelt.

- Her vil det komme litt regn på Finnmarksvidda først på dagen, men der blir det bedre etter hvert. Det blir omvendt på Finnmarkskysten – der blir det best vær på formiddagen og så regn utpå ettermiddagen, sier Krogsæter.

Han beklager at det ikke er mye sommer melde.

- Det er skikkelig kraftig lavtrykk i landet til å være denne årstiden. Det er blant annet sterk kuling, nærmere liten storm, på Møre om Romsdal i dag. Det er ikke vanlig i juli, sier meteorologen.

Sjekk TV 2 Nettavisens sommerlenke her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere