*Nettavisen* Nyheter.

Kjøpte 195 strippeseanser

Foto: Elisabeth Hægeland

På tre timer skal gjesten ha betalt for 195 strippeseanser. – Han var en drømmekunde, sier String bars innehaver.

10.02.06 00:25

Regnestykket som TV 2 Nettavisen har laget, viser at enten saksøker eller saksøkte, eller begge, er totalt strippet for troverdighet. Ifølge regningen skal mannen på tre timer ha betalt for 195 strippeseanser, eller totalt 16 timer og 15 minutter med stripping.

Mannen selv mener at de ansatte på strippeklubben i Skippergata i Oslo har robbet ham for totalt 207.000 kroner under to besøk i april og mai 2004.

Innehaver Magnus Saxon Morland mener at mannen var stormann på byen, og nå vil svindle pengene tilbake.

- NN (saksøkers navn) er for meg en svindler som forsøker å få disse pengene tilbake igjen. Han har tipset personalet for å få ekstra service, og de har stått på pinne for ham. Så skal han få pengene tilbake fordi hans kone finner det ut? Det er ikke akseptabelt, sa Morland i retten.

- Ville ikke være utro
Stripperen som underholdt mannen, har under dommeravhør fortalt at mannen i 50-årene var en hyggelig gentleman som ønsket å snakke løst og fast. Hun fortalte at hun satt med ham mellom sceneshowene, utførte private strippeshow for ham, og at han ikke ønsket å kjøpe sex av henne.

- Han ville ikke være utro mot kona, skal kvinnen ha fortalt under avhøret.

Innehaver Morland var selv ikke tilstede i klubben på de aktuelle kveldene, men sa i retten at han hadde gjennomgått de to kveldene med personalet.

- En drømmegjest
- NN var en drømmegjest. Han var snill og hyggelig, og han var en storkar. Han viste at han hadde mye penger, og brukte mye på tjenester og på personalet, sa Morland i retten. På de to kveldene ga NN blant annet 16.000 kroner i tips. Morland sa at mannen hadde «bestukket» de ansatte til å holde åpent lenger, og det gjorde de.

Prosessfullmektig Camilla Kristiansen, som representerer mannen, viste i retten torsdag at det meste av pengene var blitt trukket fra mannens konto etter ordinær stengetid klokken 03. På de to kveldene ble totalt 167.000 kroner trukket etter stengetid. Den siste kvelden ble det trukket 116.990 kroner mellom 03 og 06. Kontoutskriftene viser at tusenlappene ble trukket ofte med minutters mellomrom.

Husker lite
Kunden selv sier at han husker svært lite fra de to kveldene. Han møtte en sjarmerende dame på klubben, kjøpte champagne og litt privat stripping. Deretter ble alt svart. Den enorme barregningen ble ikke oppdaget før Visa Norge ringte til bedriftseieren, som kortet sto på, og fortalte om det høye forbruket. Eieren av bedriften var mannens kone.

Mannen mener at han har blitt dopet med narkotisk stoff på utestedet. I retten vitnet to bekjente av mannen som fant han i bevistløs tilstand dagen etter den siste natten på byen.

På spørsmål sa innehaver Morland at kunden ikke hadde fått servert alkohol etter klokken 03.

- Flytende og åndelig føde
- Vi serverer bare flytende og åndelig føde i klubben, sa Morland, og den eneste «føden» som kunden kunne kjøpe etter 03, var stripping. På Strip bar kjøper man «strip money» i baren som man betaler damene med. For 600 kroner får du 5 minutter med stripping. Den siste kvelden må mannen altså ha kjøpt 941 strippeseanser, eller 16 timer og 15 minutter med stripping, for å bruke opp de 116.990 kronene.

I retten sa Morland at det ikke er spesifisert i kassa hva kunden brukte pengene på, men strippe-penger var altså det eneste på menyen etter stengetid. Disse kunne kunden gi bort til gjester og ansatte på klubben.

- Eller man kan ta dem med hjem og henge dem på veggen, sa Morland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag