*Nettavisen* Nyheter.

Kjøpte røyk - og forsvant

John Frode (22) kjøpte først en tipakning og så en tjuepakning med røyk. Siden har ingen sett ham.

19.11.07 14:17

Politiet i Hordaland offentliggjorde mandag formiddag nye bilder av den savnede John Frode Heitmann (22). Bildene viser den savnede 22-åringen som kjøpte røyk på en 7-11-kiosk i Bergen sentrum natt til torsdag i forrige uke.

Les også: Hva skjedde i den mystiske timen?

Pratet om været
Tidligere samme natt var John Frode på utestedet Metro i Bergen sammen med vernepliktige kamerater. Litt over klokken 01 John Frode forlot utestedet alene.

Klokken 01.30 kom han til 7-11-kiosken vis-à-vis Hotel Norge i Torggaten. Her kjøpte han røyk og pratet om vær og vind med betjeningen.

- De siste vi vet som har snakket med ham, er betjeningen på 7-11. Han var der i sju-åtte minutter. De husker ham godt. Det ble litt vanlig preik mellom nordlendinger og bergensere, om snø kontra regn og om snøscootere. Han kjøpte først en tipakning og så en tjuepakning med røyk. Det er den siste bevegelsen på kortet hans, har den savnedes bror Bård-Esben Heitmann tidligere fortalt iBergen.

Arr på venstre kinn
Heitmann er cirka 186 cm høy og har en slank kroppsbygning. Han har kort mørkt hår, et lite arr midt på venstre kinn, og snakker tromsødialekt.

Heitmann var iført en svart jakke og svart hettegenser uten merking, blå dongeri bukse og svarte sko da han forsvant.

Opplysninger om den savnede kan gis til Bergen sentrum politistasjon på telefon 02800.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.