*Nettavisen* Nyheter.

Kjørte mot trafikken på E6

En eldre mann fra Vestlandet kan se langt etter førerkortet etter å ha lagt i vei på E6 fra Gardermoen i feil kjøreretning.

27.09.07 09:57

Klokka var rundt tre natt til torsdag da det eldre ekteparet fra Vestlandet svingte ut fra Oslo Lufthavn Gardermoen og la i vei sørover på E6. Problemet var bare at sjåføren la seg i nordgående løp, mot kjøreretningen. Først etter 17 kilometer fikk politiet satt en stopper for den farlige ferden. Da fikk de sjåføren til å stanse på Kløfta, skriver Romerikes Blad på nett.

- Selv om det er natt, er det trafikk på E6, og det oppsto flere farlige situasjoner, sier operasjonsleder Geir Eriksen ved Romerike politidistrikt til Nettavisen.

Politiet gjorde alt de kunne for å stanse bilen. En patrulje la seg parallelt med bilen - men i riktig kjørefelt - for å signalisere at føreren skulle stoppe.

- Da vi fikk stanset bilen, ble ekteparet eskortert til Jessheim, der ekteparet tok inn på et hotell for natten. Det er opprettet sak, og føreren, en 77 år gammel mann, er fratatt førerkortet, sier Eriksen til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.