*Nettavisen* Nyheter.

Kjørte ned eks-kona

Trondheimskvinnen prøvde å flykte, men ble påkjørt og slengt over panseret.

25.05.09 19:25

En 29 år gammel mann er pågrepet etter at han regelrett kjørte ned ekskona (27).

Fløy flere meter
En politipatrulje ble vitne til den brutale påkjørselen, som fant sted klokken 15.50 ved en bensinstasjon i Byåsenveien i Trondheim.

- En av våre biler var tilfeldigvis på stedet. Betjentene har forklart at de plutselig så en kvinne som kom over panseret på en bil de hadde foran seg. Hun fløy flere meter og havnet utenfor veibanen. Flere vitner har forklart politiet at føreren kjørte på kvinnen med vilje, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Anlaug Oseid, til Nettavisen.

Adressa.no får opplyst av politiet at bilen holdt anslagsvis 40 kilometer i timen ved påkjørselen.

- Helt surrealistisk
- Jeg så at bilen kom fra Uno X-stasjonen. Rett etter stasjonen legger han om og setter opp farten. En dame som går på fortauet prøver å springe unna, men han treffer henne med stor fart midt på fronten. Det så ut som en scene på en film, det var helt surrealistisk, sier Johnny Øien, en bussjåfør som var vitne til hendelsen til avisa.

Mannen ble pågrepet på stedet og avhøres mandag kveld på politistasjonen i Trondheim sentrum. Politiet mistenker at sjåføren var ruset og blodprøve er tatt.

Kvinnen var ved bevissthet da ambulansen ankom åstedet. Hun er fraktet til St. Olavs Hospital med lettere skader, og tilstanden hennes beskrives mandag kveld som stabil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.