Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte på kvinne - stakk av

LILLESTRØM/OSLO (TV 2 Nettavisen): En kvinne i 20-årene døde søndag morgen av omfattende skader etter at hun var blitt påkjørt i Rælingen ved Lillestrøm. Politiet etterlyser føreren av en liten, grå bil.

Politiet fikk melding om at kvinnen var funnet klokken 06.04 av en forbipasserende bil. Kvinnen lå i veibanen ved Åsvang Samfunnshus i Rælingen kommne. Hun var ved bevissthet, men døde før politi og ambulanse ankom.

Trolig bildrap

- Slik det ser ut har det vært en påkjørsel som har medført de skadene kvinnen er påført, sier politiadvokat Håvar Unneland til TV 2 Nettavisen.

Kvinnens skader skal ha vært svært omfattende. Politiet har omsider fått klarlagt identiteten til den omkomne kvinnen, som har vært bosatt på Nedre Romerike.

Kvinnen hadde vært på fest på forsamlingshuset til MC-gruppen Hog Riders

- Vi har tatt inn alle som var på festen til vitneavhør. På festen var det mange folk som kom langveisfra, derfor er det av praktiske årsaker kalt inn ekstra ressurser for å få avhørt alle raskt, opplyser politiet.

Etterlyser fører av grå bil

Politiet er svært interesserte i å få opplysninger fra folk som har vært i området rundt der kvinnen ble funnet ved seks-tiden søndag morgen.

En liten grå bil er observert i området rundt dette tidspunktet, og politiet ønsker også kontakt med føreren av denne bilen.

- Det var mye folk i området, men det kan allikevel ha vært en tilfeldig forbipasserende som kan ha forårsaket påkjørselen, mener politiet.

Åstedet er blitt, og vil bli ytterligere undersøkt i løpet av søndag ettermiddag.

Tips til politiet kan ringes inn på telefon: 64 84 20 00

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene