RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøp din egen drømmeøy

Sist oppdatert:
Glem kunst og kjedelige antikviteter. Nå kan du kjøpe din egen lille private øy i Karibia.

GRATIS OPPSETT: NA24 på mobil

Det er få ting som er mer luksuriøst og eksklusivt enn å eie sin egen lille privatøy. Nå kan du bli den lykkelige eier av en bortgjemt øy med hvite strender og behagelige badetemperaturer.

NA24 - din næringslivsavis

Som alt annet fra brukte sykler til kunstverk i millionklassen kan du nå nemmelig kjøpe din egen lille private øy på auksjon.

- Det fungerer bra å selge luksushus på auksjon, så vi tenkte vi like godt kunne gjøre det samme med privatøyer, sier Steven L. Good, administrerende direktør i Sheldon Good & Company til næringslivsmagasinet Forbes.

Sheldon Good & Company er en av verdens største auksjonshus for eiendommer.

Verdens første storskala auksjon av privatøyer har allerede begynt, så om du er interessert bør du komme i gang å by nå.

Dersom du byr høyest og stikker av med en privatøy kan du tre inn i rekkene av velkjente mennesker som Mel Gibson, Marlon Brando og Richard Branson som alle eier private øyer.

I auksjonsporteføljen finner du alt fra rolige tropiske øyer i Papua Ny Guinea til søvnige øyer en times flytur fra New York. Den billigste øya har en utropspris på bare 7,6 millioner kroner og ligger i Saratoga County et stykke fra New York. Har du mer penger på bok er det også muligheter for å by på den lille øya Thatch Cay, som er en del av øygruppen Jomfruøyene. Den har imidlertid en utropspris på hele 115 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere