RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte fra politiet i 150 km/t

Sist oppdatert:
Motorsyklisten kjørte i over 150 km/t, blant annet gjennom boligstrøk med 50-sone, og foretok flere farlige forbikjøringer. Til slutt ga politiet opp jakten.

Det var i en rundkjøring ved 18.30-tiden i går kveld at politiet først forsøkte å stoppe den ukjente motorsyklisten, skriver Sunnmørsposten.

En patrulje var da ute i forbindelse med en kontroll som pågikk i samarbeid mellom politiet og vegvesenet, og ville stoppe mototsyklisten i teknisk kontroll.

Med en passasjer bakpå, stakk vedkommende fra stedet, ifølge politiet i en voldsom hastighet.

Patruljen tok opp jakten, men siden motorsyklisten blant annet råkjørte på flere gangveier hvor politibilen ikke kunne kjøre, valgte politiet til slutt å avbryte forfølgelsen.

- Forfølgelsen ble avbrutt av hensyn til sikkerheten. Vedkommende var en fare for seg selv og andre, sier operasjonsleder Peder Kongshaug ved Sunnmøre politidistrikt.

Ifølge Kongshaug er det vanskelig for politiet å stoppe motorsyklister når disse viser en slik vanvittig og totalt uakseptabel adferd i trafikken.

- Men vi har ikke gitt opp jakten på vedkommende. Denne saken vil bli videre etterforsket, sier Kongshaug til Sunnmørsposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere