RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klemt mellom bil og lastebil

Sist oppdatert:
Mannen var maks uheldig da en lastebil og en varebil kolliderte. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her er noen av sakene politiet i Oslo jobbet med siste døgnet.

Mann klemt mellom bil og lastebil
ROMSÅS: Klokken halv ti tirsdag kveld fikk politiet melding om at en mann var påkjørt ved Kiwi-butikken på Romsås Senter. Meldingen gikk ut på at en person var fastklemt mellom to biler, og at en sjåfør trolig hadde hatt et illebefinnende og satt igjen i bilen. Politi, legevakt og brannvesenet ble sendt til stedet. Det viste seg å være en lastebil som hadde kjørt inn i en varebil, som igjen hadde kjørt på en personbil. Mellom varebilen og personbilen sto en mann som fikk skadet bena sine. Han ble kjørt til Ullevål universitetssykehus. Føreren av lastebilen hadde trolig hatt et illebefinnende, og politiet tok rutinemessig beslag i hans førerkort.

Solgte khat
GRØNLAND: Ved 15.30-tiden tirsdag ettermiddag fikk politiet melding om personer i en bil som solgte khat. Selgeren skulle i følge meldingen være ganske aggressiv. Politiet påtraff bilen, og to personer ble innbrakt i arresten og anmeldt for besittelse khat.

Uvanlig oppførsel
GRØNLAND: Politiet fikk ved 16-tiden tirsdag melding om at en mann oppførte seg rart på Grønland torg. Meldingen gikk ut på at vedkommende kastet seg inn i murveggene ved nedgangen til T-banen. Politiet fikk sporet mannen. Da det viste seg at han var etterlyst, ble han kjørt til arresten.

Brann i P-hus
FROGNER: Klokken 02.14 fikk politiet melding om at det brant i et parkeringshus i President Harbitzgate 21. Det viste seg å brenne i en søppelkasse som sto inntil bygningen, og dette ble raskt slukket av brannvesenet.

Kjørte uten førerkort - ble fratatt bilnøklene
OSLO S: Ved fem-tiden natt til onsdag stanset en politipatrulje en ung bilfører ved Oslo S. Vedkommende som ikke hadde førerkort, ble anmeldt og fratatt bilnøklene. Nøklene kan hentes igjen på Sentrum politistasjon av en person som kan fremvise førerkort.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere